Waarom een verkoopmakelaar?

Waarom zou u een verkoopmakelaar inschakelen bij de verkoop van uw huis?

Wanneer u de verkoop van uw woning zelf regelt kunt u besparen op de courtage en advertentiekosten. Echter wanneer u een verkoopmakelaar inschakelt heeft u beschikking tot zijn of haar expertise en ervaring. Het is zeer waarschijnlijk dat u dan meer uit de verkoopprijs zult halen.

Wanneer u een verkoopmakelaar inschakeld kost dit u aanzienlijk minder tijd dan wanneer u zelf uw huis verkoopt. Daarnaast heeft een verkoopmakelaar ook een uitgebreid netwerk van collega-makelaars waardoor uw woning waarschijnlijk veel sneller is verkocht.

Ook is een makelaar getraind om te onderhandelen en hij/zij is ook niet emotioneel gebonden aan het huis. Daardoor is hij/zij objectiever in het benadrukken van de sterke en zwakke punten van de woning. Ook kent hij/zij de buurt en de markt goed en kan daarom vaak een realistischer, goed onderbouwde verkoopprijs opstellen.
Door zijn/haar ervaring kan de makelaar ook advies geven over fiscale zaken, uw hypotheek en stedenbouwkundige richtlijnen. Na de verkoop is je makelaar vaak aanwezig bij de notaris en kan controleren of alles volgens de regels verloopt.

 
» Waarom een verkoopmakelaar? » Wat is Nuverkoopmakelaar.nl? » Verkoopmakelaar versus aankoopmakelaar » Wat doet een verkoopmakelaar? » Wat kunt u besparen door een verkoopmakelaar in te schakelen?
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de woningwaarde en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de makelaars tarieven.
Vraag een verkoop advies aan
Vraag een verkoop advies aan Vraag vrijblijvend een verkoop advies aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Alphen aan den Rijn door Dhr. Y.M. De Miranda