Waardebepaling woning

Wat is uw huis waard?
Uw huis verkopen, maar wat is een goede prijs voor uw huis? De prijs voor u voldoende zijn, maar ook aantrekkelijk genoeg voor een eventuele koper. Maar wat is een reële vraagprijs? Uw verkoopmakelaar kan u hierbij zeker helpen. Er zijn een aantal stappen die u kunt ondernemen om tot een geschikte vraagprijs te komen.

Vergelijking
Het is handig te weten wat de woningen in uw omgeving kosten en wat er de laatste tijd is gevraagd voor bijvoorbeeld woningen bij u in de buurt. Hiervoor kunt u kijken op websites zoals Jaap.nl en huislijn.nl. Ook kunt u verkoopgegevens opvragen bij het Kadaster.

Verkoopkeuring
U kunt met een verkoop keuring bekijken in welke staat uw woning is.Deze keuring geeft een onafhankelijk oordeel over de bouwkundige staat van de woning. Dit kan u helpen de prijs te bepalen. Deze kunt u aanvragen via www.nubouwkundigekeuring.nl.

Taxatie
Naast een bouwkundige keuring is een taxatie een erg goed uikomst om een vraagprijs te bepalen. Een taxateur bepaald aan de hand van een rapport de precieze waarde van uw huis. Een taxatie kunt u aanvragen via www.nutaxeren.nl.

Wat zit er bij de vraagprijs?
Een moeilijk punt is altijd: wat zit er bij de vraagprijs inbegrepen? Gordijnrails wel of niet? Fornuis? Gaskachel? Over dit soort dingen kan met een potentiele koper discussie ontstaan. Stel daarom altijd een lijst met roerende zaken op. Hier op kan precies worden ingevuld wat wel en wat niet bij de koop is inbegrepen. Deze kan later aan de koopakte worden toegevoegd.
 
 
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de woningwaarde en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de makelaars tarieven.
Vraag een verkoop advies aan
Vraag een verkoop advies aan Vraag vrijblijvend een verkoop advies aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Leiden door Dhr. Pjp Verschoor
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Alphen aan den Rijn door Dhr. Y.M. De Miranda